En sivri dilli 5 burç laf sokmaya bayılıyorlar. İnsanı çileden çıkarma konusunda üstlerine yok

En sivri dilli 5 burç laf sokmaya bayılıyorlar. İnsanı çileden çıkarma konusunda üstlerine yok
Bu burçlar, laf sokma konusundaki becerileriyle dikkat çekerler ve iletişimde sivri dilli yaklaşımlarıyla tanınırlar

Astrolojiye ilgi duyanlar bilirler ki, burçların kişilik özellikleri konusunda oldukça çeşitli yorumlar bulunmaktadır. Bu yorumlardan biri de burçların iletişim tarzlarına ve laf sokma konusundaki becerilerine odaklanmaktadır. İşte, laf sokma konusunda adeta birer ustalar olarak kabul edilen en sivri dilli 5 burç...

1. Aslan Burcu: Aslanlar o kadar sıcak ve cömert ki, onları asla kırıcı olarak görmek imkansız olabilir, ancak kesinlikle bazı ciddi eleştirel yorumları yapma yeteneğine sahiptirler. İnsanların beklentilerini karşılamamasından dolayı hayal kırıklığına uğrarlarsa, kibirli, kibirli ve hoşgörüsüz olabilirler. Aslanların çoğu ne düşündüklerini ve hissettiklerini ifade etmekten çekinmez. Aslanlar şiddetlidir ve bazen bu şiddet, şiddetli yorumlarla ifade edilir.

2. Yengeç Burcu: Hassas ve duygusal yapısının altında keskin bir dil bulunur. Sözleriyle karşısındakini incitebilir ve laf sokmada oldukça maharetlidir.

couple-1845108-1280.jpg

3. Akrep Burcu: Bir Akrep'i ısırırsanız, bu saldırı hayal edilmiş olsa bile, onlar da ısırırlar. Akrepler son derece dürüsttürler, bu dürüstlük başkalarına zarar verse bile. Akrep incinmiş bir yerden geliyorsa, başkalarının da incindiğinden emin olmak isteyecektir. Kıskanç olabilirler, kırgın olabilirler ve bunu yaptıklarında da bu duyguları ifade etmeden içlerinde tutmazlar. Ayrıca Akrepler keskindir ve bıçağı biraz daha derine saplayacak ne söylemeleri gerektiğini tam olarak bilirler.

4. Terazi Burcu: Sosyal ve uyumlu yapısıyla laf sokmayı ustalıkla yapar. İronik bir üsluba sahiptir ve karşısındakini gülümsetirken eleştirebilme yeteneğine sahiptir.

5. Akrep Burcu: Sivri dilli olmalarının yanı sıra gözlem yetenekleriyle laf sokma konusunda oldukça başarılıdırlar. Sözlerindeki derinlikle karşısındakini etkileyebilme kabiliyetine sahiptirler.

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr

İlgili Haberler

Kaynak:BBN